15:47
Як приготувати курку в духовці?

 

Якщо курку правильно запекти в духовці, можна отримати відмінний результат. Вона може виступити як окрема страва або стати доповненням до якоїсь іншої. Головне, щоб курка в духовці була приготована правильно, а для цього необхідно просто підшукати хороший рецепт і дотримуватися його. У такому разі можна буде розраховувати на досягнення прекрасного результату, коли всі залишаться задоволеними і зовнішнім виглядом, і смаковими характеристиками. Отож, обов’язково читайте далі, щоб дізнатися більше цікавої та корисної інформації про правильне приготування курки в духовці.

 

Особливості та поради професіоналів для приготування курки в духовці

 

Якщо придбати якісну і свіжу курку, всі інші інгредієнти, можна розраховувати на відмінний ефект від приготування. Можна використовувати в процесі різноманітні натуральні спеції, зокрема розмарин, часник, лавровий лист і багато іншого. За власним смаком потрібно додавати перець і сіль, за допомогою яких можна розкрити смак страви. Професіонали, які мають значний досвід у сфері готування, дають кілька корисних порад серед яких:

  • Під шкірою на курячій грудці можна зробити невелику кишеню за допомогою простої ложки. Туди треба залити невелику кількість соусу, що додасть додаткової ніжності.
  • Курку для початку краще трохи проварити, після чого вона викладається на деко, попередньо обкладене фольгою. Духовку потрібно попередньо розігріти до температури приблизно 250 градусів. Після цього курку можна ставити туди. Коли вона приготується, краще дати їй постояти ще трохи, поки жар остаточно не спаде.
  • Залишки курки викидати не варто, бо вони можуть успішно використовуватися для приготування різноманітних інших страв.

 

Курка з підливою та основні інгредієнти

 

Щоб приготувати курку з підливою в духовці, важливо підібрати якісні інгредієнти, що дасть змогу сміливо розраховувати на досягнення потрібного результату. Для приготування потрібно взяти свіжу курку, кілька зубчиків часнику, а також паприку, цибулю в порошку, половину лимона, по гілочці чебрецю і розмарину. Підлива зі свого боку готується з кількох столових ложок вершкового масла, трьох столових ложок борошна, які потрібно перемішати між собою. Таке поєднання вважається дуже вдалим, а сама страва може виявитися універсальним вибором з найрізноманітніших приводів. Приготувати її можна на обід або вечерю і на якесь свято.

Категория: Разное | Просмотров: 124 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar