09:32
Корисні поради щодо вибору правильних сортів пшениці

 

У багатьох регіонах України незабаром буде посіяна озима пшениця, якщо вона ще не була посіяна, а яра пшениця почне сходити в березні або квітні наступного року. Незалежно від того, чи завершуєте ви вибір озимої пшениці цього року, чи переносите свою увагу на сорти наступного року, комплексний підхід, що охоплює весь сезон, може призвести до оптимізації рентабельності інвестицій та потенціалу врожайності. Ось кілька порад, які ви можете застосувати під час вибору насіння пшениці в інтернет-магазині Агро Експерт, які допоможуть вам отримати максимальну віддачу від насіння пшениці на кожному етапі сезону.

Вивчіть свій ґрунт

Чи є у вас ґрунт, який сприятливо реагує на вхідні ресурси та високий рівень управління, чи його якість все ж таки залишає бажати кращого? Ваша мета - підвищити врожайність, чи ви використовуєте Насіння пшениці як культуру в сівозміні? Якщо ви хочете підвищити врожайність, розгляньте можливість складання карти вашого пшеничного поля за допомогою супутникових знімків, щоб визначити, де знаходяться найкращі та найгірші ґрунти. Це допоможе вам краще управляти та змінювати норму внесення добрив, щоб збільшити потенціал окупності інвестицій.

Враховуйте навколишнє середовище

Чи є ваші пшеничні поля зазвичай сухими або вони добре утримують вологу? Які хвороби були на цих полях? Сучасні передові сорти пшениці дозволяють зробити індивідуальний вибір, який найкраще підходить для ваших посівних площ, що знаходяться у стресовому стані, та для посівних площ з високим потенціалом врожайності. Залежно від типового тиску хвороб на поле, подумайте, чи містить сорт захисний пакет для боротьби з ключовими хворобами, такими як фузаріозна сажка та бактеріальна плямистість листя. Ваш дистриб'ютор може допомогти вам визначити пакет захисту від хвороб, який найбільше підходить для вашого регіону.

Захистіть своє насіння

Для посівів з високим потенціалом врожайності варто інвестувати в якісну обробку насіння озимої пшениці. Протруйник насіння може містити чотири фунгіциди та інсектицид для забезпечення ранньосезонного системного захисту та сприяння успішному росту і розвитку. Регулятор росту рослин - ще один чудовий варіант, який варто розглянути. Він підтримує покращену схожість, рівномірні сходи, ріст коренів та енергію рослин на початку вегетації. Одночасні сходи та цвітіння пшениці забезпечують більш ефективне управління посівами протягом усього сезону.

Категория: Разное | Просмотров: 99 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar