13:59
Як правильно вибирати чоловічі шорти?

 

Часто чоловіки купують шорти або занадто довгі, або занадто короткі, або погано скроєні, з дуже поганої тканини і які просто не підходять до їхнього тіла. Ви коли-небудь купували шорти в магазині, а потім виявляли, що вони жахливо сидять на вас, і вам доводилося повертати їх назад? Або якість зовсім не відповідає тому, що ви очікували? Або тканина відчувала себе дуже неприємно на шкірі? Так чи інакше, рекомендується купувати чоловічі шорти в надійному інтернет-магазині menbox.ua/ua/cholovichi-shorti/ щоб уникнути підробки або неякісного товару.

Ця стаття допоможе вам з різними аспектами, на які слід звернути увагу при покупці ваших улюблених шортів.

 

Ткані та трикотажні тканини

 

Більшість модних брендів зараз згадують тип використовуваної тканини в розділі опису товару. Нижче наведена класифікація шортів на основі їх типу тканини.

 

Ткані шорти

 

Ткані шорти - це, як правило, шорти для гольфу або напівофіційні шорти, виготовлені з щільного та жорсткого матеріалу. Вони міцні і тримають форму, але ви можете знайти їх дуже щільними, і вони змушують вас виглядати худими, оскільки вони призначені для розміщення вище коліна і майже приймають форму вашого стегна. Вони також дуже жорсткі, а це означає, що вони майже не розтягуються, що робить їх вкрай незручними, коли у вас є речі, які зберігаються в кишені.

 

Трикотажні шорти

 

Трикотажні шорти - це ті, які ви зазвичай бачите, які використовуються для відпочинку, ігор або домашнього одягу. Вони надзвичайно м'які, оскільки більшість з них виготовлені з бавовни і бувають різних розмірів та дизайну. Вони не жорсткі і мають властиву бавовні розтяжку. Такі шорти надзвичайно зручні, оскільки в основному призначені для злегка вільного облягання, що сприяє підвищенню комфорту.

Склад / тип тканини також має значення, оскільки він має прямий вплив на комфорт і стиль.

 

Довжина чоловічих шорт

 

Ідеальною довжиною для повсякденних або спортивних шортів є довжина до коліна. Ви можете визначити довжину шортів за допомогою вимірювання згину, наведеного в таблиці розмірів, або отримати гарне уявлення, виходячи з росту моделі, зазначеного в описі товару, і того, як вона сидить на ньому.

 

Якість швів та оздоблення

 

Якщо у вас вже є шорти, ви можете оцінити їх якість, взявши до уваги, скільки разів вони були випрані і використані, а потім порівняти, щоб купити подібні або кращі.

Деякі шорти призначені тільки для повсякденного носіння і мають кишені. Ці кишені рідко можуть утримувати важкі речі, і навіть якщо вони це роблять, вони тягнуть шорти вниз, тому що гумка недостатньо міцна або кишені неправильно сконструйовані.

Як правило, це ваші тонкі, надлегкі шорти, які можуть мати цю проблему. Крім того, з часом ви можете помітити, що незалежно від того, наскільки туго ви зав'язуєте шнурок, через 10 кроків ви відчуваєте, що утримуєте шорти від падіння. Це також є результатом поганої еластичності, яку використовують бренди для покриття витрат.

Обов’язково купуйте шорти з надійною та еластичною гумкою на поясі, щоб уникнути подібних проблем.

Категория: Разное | Просмотров: 105 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar