10:31
Як вибрати боксерські рукавички для початківців

 

Коли ви тільки починаєте і вперше тренуєтеся в боксі, ви можете не відчувати, що наявність елітного рівня рукавичок є дуже важливим. Але в міру розвитку ви, швидше за все, захочете відчути додаткові переваги комфорту і захисту, які пропонують кращі боксерські рукавички https://bjjfightgear.com.ua/ від надійного та перевіреного постачальника.

 

Розмір боксерських рукавичок

 

Є три важливих аспекти, які будуть визначати розмір боксерських рукавичок, які ви виберете.

  • Перший - ваш зріст.
  • Другий - ваша вага.
  • Третій - окружність руки.

Наші руки, як правило, знаходяться в пропорції з рештою нашого тіла, тому, якщо ви вище і важите більше, ви зазвичай будете використовувати рукавички більшого розміру.

Ключовим елементом при виборі боксерських рукавичок є щільне прилягання, яке дійсно добре поєднується з розміром вашої руки. Найкращий спосіб визначити це - через обхват руки.

Щоб отримати це вимірювання, ми рекомендуємо використовувати тканинну рулетку і виміряти окружність домінуючої руки, коли вона відкрита. Вимірювання проводьте трохи нижче кісточок пальців.

Знаючи свій зріст, вагу і окружність руки, ви можете підібрати боксерські рукавички ідеального розміру відповідно до ваших вимог.

 

Вага боксерських рукавичок

 

У міру того, як ви стаєте більш технічно проникливим і ваш рівень конкуренції зростає, ви можете вибрати більш легкі рукавички в інтернет-магазині https://bjjfightgear.com.ua/ru/bokserskie-perchatki це допоможе звільнити вас трохи більше і вам буде легше кидати комбінації, які ви хочете.

На початку, більші боксерські рукавички можуть допомогти обмежити травми рук і допомогти бійцеві відчувати себе захищеним. Цей душевний спокій може допомогти вам зосередитися на вдосконаленні своїх навичок і технічних можливостей.

Для початку ми рекомендуємо рукавички вагою 14-16 унцій для чоловіків і, можливо, 12 унцій для жінок. Ці рукавички забезпечать захист і дадуть вам тренування для рук, які допоможуть підготувати вас до більш складних завдань в майбутньому.

Проконсультуйтеся зі своїм тренером або людьми у вашому залі, оскільки вони, швидше за все, можуть визначити, що є найкращим варіантом для вас і вашого рівня.

 

Де купити боксерські рукавички?

 

Щоб придбати дійсно якісні та зручні боксерські рукавички, слід звернутися до авторитетного інтернет-магазину. На сайті https://bjjfightgear.com.ua/ru/kak-vybrat-bokserskie-perchatki-s/ ви зможете ознайомитися з широким вибором найрізноманітніших рукавичок для боксу, які здатні будуть забезпечити той рівень комфорту та впевненості, що потрібен саме вам.

Категория: Разное | Просмотров: 94 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar