15:16
Сталь на складному ножі, наскільки важлива її якість

Складні ножі зазвичай використовуються в умовах де під рукою немає альтернативного ріжучого інструменту, і якість сталі дуже важливий нюанс. Для того щоб у найвідповідальніший момент ніж був готовий ефективно різати, а не тупитися відразу після декількох різів.

Також від сталі на ножі залежить вартість складаного ножа. В якості приклад у цій статті не розглядатимемо дешеві ножі, а зробимо акцент на ножах середнього цінового сегменту, оскільки за статистикою такі ножі найбільше купують і застосовують у роботі.

Ножі середнього цінового сегмента одні з найпоширеніших і, як правило, різноманітність сталей на них може бути досить великою. Найголовніше вибрати оптимальну сталь, яка буде мати достатню твердість для виконання найрізноманітніших робіт і в той же час сталь, яка не буде іржавіти.

Як приклад можна навести кілька сталей, наприклад 9Cr18MoV, D2 ножі з такими сталями добре зарекомендували себе в найрізноманітніших ситуаціях. Клинки з такими сталями досить добре загартовані і можуть ефективно різати різні матеріали, також вони добре опираються іржавінню, що дуже зручно і практично. Також перевагою таких сталей є простота обслуговування, зробити гострим клинок із вищезгаданих сталей можна навіть без професійного заточувального інструменту.

 

Де придбати складні ножі з добрими сталями

В Україні одним із брендів, який добре зарекомендував себе не тільки в Україні, але і в таких країнах як Чехія, Німеччина та інших Європейських країнах, а також США є бренд Arms Area. Купити ніж https://armsarea.com/  за даним посиланням можна попередньо подивившись тестування моделі, що вас цікавить. Виробник ретельно тестує ножі, щоби клієнт бачив можливості свого майбутнього ножа.

При правильному обслуговуванні та застосуванні ножа він здатний послужити своєму власнику довгі роки і бути корисним у найрізноманітніших ситуаціях. Ніж може бути незамінним у відрядженні, на роботі, у бардачку машини чи аптечці. гострий інструмент може стати в нагоді в непередбачених ситуаціях.

 

Яка рекомендована ціна для хорошого складаного ножа

У середньому ніж середнього цінового сегмента може коштувати 30-70 $ залежно від бренду, матеріалів та багатьох інших факторів. Також на ціну ножа впливає його розмір, тому що на більший ніж потрібно більше кількості сталі та витрат на обробку матеріалів. Але в цьому ціновому діапазоні можна підібрати для себе гарний складаний ніж. Послання як приклад хороших складних ножів ви можете побачити вище.

 

Категория: Разное | Просмотров: 105 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar